Mijn achtergrond als bedrijfsfysiotherapeut.

In 1992 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. In de begin periode heb ik gewerkt als fysiotherapeut in verschillende ziekenhuizen in Nederland. Ik heb uiteindelijk de keuze gemaakt om mij te specialiseren en heb ik de opleiding tot bedrijfsfysiotherapeut afgerond aan de Saxion Hogeschool.

Ik heb vele jaren in Zweden gewoond en gewerkt aldaar als ergonoom/bedrijfsfysiotherapeut. In Zweden staat de bedrijfsfysiotherapie op een hoger niveau dan in Nederland en ik heb daar dan ook heel veel bijzondere ervaringen kunnen opdoen. Uiteindelijk ben ik teruggekeerd naar Nederland om overigens nadien nog wel voor een half jaar terug te keren naar Zweden en daarna ook naar Zwitserland om meer ervaring op te doen.

Mijn ervaring is breed ; van kleine tot grote organisaties en van eenvoudige werkplekken tot zeer complexe werkplekken. In Nederland voor diverse grotere bedrijven bedrijfsfysiotherapie op locatie verzorgd o.a. voor : Centraal Bureau Statistiek, UWV, Holland Casino.

Voor de Saxion Hogeschool ben ik gastdocent geweest voor 3e en 4e jaars fysiotherapie studenten voor de richting bedrijfs/arbeids fysiotherapie. Ik ben tevens op incidentele basis docent geweest voor de mastercourse arbeid en gezondheid (Saxion Hogeschool).

Uiteraard sta ik ingeschreven in het BIG-register.

BIG-nummer 79037884404