Bedrijfsfysiotherapie op locatie

Prefya levert bedrijfsfysiotherapie op de werkplek waarbij er op gezette tijden een bedrijfsfysiotherapeut aanwezig is in het bedrijf en op de werkvloer. De bedrijfsfysiotherapeut loopt rond en adviseert medewerkers op gezond werkgedrag en werkhoudingen.

De bedrijfsfysiotherapeut kan op de locatie spreekuur houden om medewerkers met raad en daad bij te staan bij fysieke klachten. Bij aanwezige fysieke klachten kan de bedrijfsfysiotherapeut een rol hebben bij de reïntegratie van de medewerker. In die hoedanigheid heeft de bedrijfsfysiotherapeut een belangrijke rol binnen het veld van behandelend fysiotherapeut, werknemer, werkgever en bedrijfsarts. De bedrijfsfysiotherapeut kan zelfs in specifieke gevallen ook behandelend optreden. In een dergelijke situatie spreken we over curatief arbeidsherstel.

Een bedrijfsfysiotherapeut is een specialist om de fysieke belasting binnen een bedrijf terug te dringen en bij fysieke klachten van medewerkers actief te zijn bij het verminderen van de klachten.

Bedrijfsfysiotherapie op locatie is een specifieke dienst en kan zo worden ingericht dat het voldoet aan uw wensen. Het is afhankelijk van de grootte van het bedrijf en de verwachtingen en wensen die daarbij leven.